вівторок, 13 квітня 2021 12:01

Хочете комфортно та економно відпочити — обирайте гарячий тур!

Хочете комфортно та економно відпочити — обирайте гарячий тур!
Відпочити за кордоном в Туреччині набагато вигідніше і дешевше ніж в Україні, якщо придбати гарячий тур

Напевне всі чули, про тури, які туроператори продають в останній момент, коли зовсім мало часу залишається до подорожі.

А якщо у вас є вільний час, і ви можете взяти відпустку в будь який момент, то такий варіант вам точно сподобається. При чому, гарячі тури дешевші і ви за досить мінімальну ціну, отримаєте комфортний відпочинок.

Багатьох людей цікавить питання: а чому ж так дешево?

А все тому, що все було заброньовано заздалегідь: місця в готелі, в літаку, а тур не купили. Тому туроператор пропонує шалену знижку, щоб не втратити всі кошти. А ви отримуєте всі послуги, наче купивши тур завчасно. Це щось схоже на розпродажі в магазинах одягу кожного сезону. Коли, щоб звільнити місце для нового одягу, розпродують залишки минулорічного.

"Раніше постійно розглядав тури в Туреччину, а рік тому вперше замовив через hottours.in.ua. У дружини якраз наближалось день народження, тому вирішив зробити їй такий подарунок. Спочатку прораховував все на одного, і дуже здивувався, коли помітив, що за такі гроші ми можемо гарно відсвяткувати на двох. З відпусткою проблем не виникло, оскільки ми працюємо разом на нашому спільному приватному підприємстві. Перше, що "впало в око" - чисті охайні номера, та дуже різноманітна їжа. Ми з дружиною гурмани, тому для нас це було особливо приємно. А дозвілля - нам просто не вистачало слів, концерти, дискотеки, пінні вечірки. Приїхали в піднесеному настрої, гарно відпочили та цього року знову "ловимо" путівки" - розповідає Іван Скрипченко із Києва.

При купівлі путівки на hottours.in.ua, ви всього лише:

1. Вводите свої паспортні дані;

2. Оплачуєте (онлайн через інтернет або в турагенції)

3. Отримуєте на пошту квитки на літак та документи.

Як бачите, зробити це дуже просто і швидко. Далі, берете з собою біометричний паспорт та валізу і вперед - отримувати задоволення та відпочивати. В аеропорту вас зустрінуть менеджери компанії. Це теж входить в вартість гарячого туру, як і харчування та перевезення до готелю.

Якщо порахувати всі витрати на подорож, то вийде, що відпочити закордоном в Туреччині набагато вигідніше і дешевше ніж в Україні, наприклад в Одесі на пляжі.

Ви забудете тепер про дорогу до Одеси, коли їдете з купою сумок, не знаючи де перекусити і попадаєте на брудне море з високими цінами. А придбавши раз гарячий тур через hottours.in.ua, ви перестанете рахувати гроші до відпустки, а отримаєте приємний та комфортний відпочинок за прийнятними цінами.

Зараз ви читаєте новину «Хочете комфортно та економно відпочити — обирайте гарячий тур!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі