пʼятниця, 15 листопада 2019 16:32

Де купити пряжу для в'язання за низькими цінами?

Де купити пряжу для в'язання за низькими цінами?
Інтернет-магазин Candy Yarn - це надійно, практично, зручно і дешево

Ви шукайте пряжу, що ідеально підходить для в'язання вашого майбутнього шедевру, а в магазинах вашого міста все одноманітно, та ще й дуже дорого?! Кращий вихід для вас - купити пряжу в інтернет-магазині, де представлений широкий вибір ниток, спиць, гачків і аксесуарів для в'язання. Наприклад в асортименті інтернет - магазину Candy-Yarn вже більше 6000 видів пряжі хорошої якості, не тільки для ручного, але і для машинного в'язання, від світових брендів. Тут Ви можете придбати нитки з різним складом. Великий вибір пряжі, як з натуральної вовни, бамбука, бавовни, так і вовни з додаванням натуральних і синтетичних волокон: бавовна, льон, шовк, акрил, напіввовна, віскоза. Спиці та гачки від виробників KnitPro, Addi, Clover. Крім товарів для в'язання, в магазині широкий вибір товарів для рукоділля.

В інтернет-магазині "Candy-yarn" постійно діють акції, знижки, розпродажі.

У цьому магазині представлений найбільший вибір пряжі турецької фабрики Alize купити, яку недорого можна від 1 мотка. Пряжа Алізе давно стала лідером світового ринку ручного в'язання завдяки своїм традиціям і відмінній якості.

Асортимент магазину Candy-Yarn завжди, одним з перших, поповнюється новинками від цієї торгової марки. Так, в 2019 році популярними стала пряжа Alize "Puffy Fine Ombre Batik", Alize "Puffy Fur", Alize "Angora Gold Ombre Batik", Alize "Naturale Boucle".

Alize "Puffy Fine Ombre Batik" - плюшева пряжа для в'язання з дрібними петельками і приголомшливим градієнтним забарвленням!

Alize Puffy Fur дуже цікава пряжа з петельками. Досить незвичайна структура готового полотна, чимось нагадує хутряну нитку.

Alize Angora Gold Ombre Batik. Це все та ж Alize Angora Gold, тільки зі збільшеною вагою і метражем. Головна особливість цієї пряжі - красивий і плавний перехід кольору в полотні. Це тепла, пухнаста пряжа з красивим градієнтом.

Ще одна новинка - Alize "Naturale Boucle". Це букльована пряжа відмінно поєднує в собі бавовну і шерсть.

Потрібно відзначити, що співробітники інтернет-магазину завжди з увагою ставляться до клієнтів. Вони завжди порадять і грамотно проконсультують з приводу витрат на виріб, догляду та інших питань.

Доставка замовлення по Україні поштою займає 1-2 дні.

Зручні способи оплати, серед яких є і накладений платіж при отриманні замовлення на пошті.

Інтернет-магазин Candy Yarn - це надійно, практично, зручно і дешево.

Зараз ви читаєте новину «Де купити пряжу для в'язання за низькими цінами?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі