вівторок, 12 травня 2020 13:23

ЕпіЛазер - кращий центр безболісної лазерної епіляції в Києві

Існує багато різних способів видалення небажаного волосся. Більшість з них вкрай болючі і дають короткочасний ефект. Однак фахівці мережі центрів безболісної лазерної епіляції в Києві ЕпіЛазер знають, як вирішити ці проблеми. Для кращого позбавлення від волосків вони використовують сучасні технології - ELOS і трьох кластерну 3D. Всього кілька процедур допоможуть назавжди забути про станок для гоління та інші депіляції.

  Найкращий центр безболісної лазерної епіляції у Києві
Найкращий центр безболісної лазерної епіляції у Києві

Кращі технології лазерної епіляції

ЕЛОС і гібридна 3Д методика по праву визнані самими безболісними, нешкідливими, і при цьому дуже ефективними способами впливу на волосяні фолікули. Це пояснюється їх принципом дії.

3D - це комбінація трьох лазерів в одному (Олександритового, Діодного і Неодимового). Завдяки цьому, інтелектуальний лазерний промінь проникає на різні рівні волосяної цибулини.

ELOS - це поєднання 2-х видів енергії - електро і світла. Включаючи в себе принципи електричної і лазерної фотоепіляції. Це передбачає низьку потужність роботи, завдяки чому делікатно видаляє рослинність.

Переваги київського центру ЕпіЛазер

На сьогоднішній день вони займають лідируючу позицію в області лазерного видалення волосся не тільки Києва, а й України. В даному салоні працюють косметологи з медичною освітою. Вони знають все про безболісну лазерну епіляцію. Кабінети ЕпіЛазер оснащені сучасним обладнанням з сапфіровим охолодженням контактної маніпули. Що в поєднанні з унікальними навичками і досвідом дипломованих фахівців зробить процедуру максимально ефективною.

Епіляція в ЕпіЛазер має переваги:

• для всіх фототипів шкіри і кольору волосся;
• мінімальна підготовка;
• не доставляють больових відчуттів;
• безпечно.

Виходячи з відгуків, єдиним недоліком даних методів є вартість. Але в мережі безболісної епіляції в Києві EpiLaser діють знижки та акції, що дозволяють отримати доступну ціну на послуги.

  Фото процедури на ногах
Фото процедури на ногах

Протипоказання

Безболісна епіляція за допомогою цих методів має ряд протипоказань:

• шкірні захворювання;
• вагітність;
• гормональний збій;
• варикозне розширення вен;
• алергія на ультрафіолет;
• цукровий діабет;
• онкологія.

Підготовка до кожної епіляції полягає в гоління за 1-2 дня до походу в студію ЕпіЛазер.

  Лікар мережі ЕпіЛазер
Лікар мережі ЕпіЛазер

Для повного усунення непотрібної рослинності необхідно пройти курс. У ЕпіЛазер необхідну кількість сеансів розраховують індивідуально для кожного клієнта. В середньому потрібно 7-8 разів з інтервалами близько 1 місяця (в залежності від кольоротипу шкіри, чутливості, зони обробки, структури волосочків).

Зараз ви читаєте новину «ЕпіЛазер - кращий центр безболісної лазерної епіляції в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі