четвер, 01 жовтня 2020 14:55

Діагностика комп'ютера від Ланет ХЕЛП

Навіть акуратні користувачі періодично стикаються з технічними неполадками або необхідністю перевстановити операційну систему чи якусь програму. Для досвідченого користувача ПК з певними технічними знаннями не проблема розібратися з цим самостійно, проте для більшості це складне завдання. Саме для таких випадків існує комп'ютерна допомога Ланет ХЕЛП.

  Ланет ХЕЛП приїде до вас додому за викликом в найкоротші терміни
Ланет ХЕЛП приїде до вас додому за викликом в найкоротші терміни

Комп'ютерний майстер Ланет ХЕЛП приїде до вас додому за викликом в найкоротші терміни з необхідним інструментом і вирішить ваші проблеми з ПК оперативно та якісно. Не варто ризикувати своїми грошима, звертаючись за допомогою до анонімних районних "майстрів" – вони далеко не завжди надають послуги належної якості, але завжди вимагають високу оплату. Краще зверніться в надійний комп'ютерний сервіс, де працюють кваліфіковані фахівці. Тим більше, що у деяких видах робіт, наприклад, ремонті кабелю, важлива правильна розпіновка інтернет-кабелю, інакше сигнал так і не з'явиться.

Ланет ХЕЛП з радістю допоможе вам з такими завданнями як:

● монтаж інтернет-розетки;
● монтаж і ремонт UTP-кабелю;
● налаштування мережевої карти;
● налаштування IPTV або Android-приставки;
● налаштування Smart TV або Android TV;
● налаштування роутера;
● діагностика комп'ютера;
● встановлення/перевстановлення Windows 10 або іншої ОС;
● ремонт Інтернету;
● встановлення антивірусного ПО і видалення вірусів;
● встановлення різного ПО за бажанням замовника;
● встановлення додатків на смартфон.

За будь-яких неполадках в роботі техніки майстер за викликом проведе діагностику комп'ютера, щоб дізнатися причину, і тільки після цього розпочне ремонтні роботи, адже шляхи вирішення проблем можуть докорінно відрізнятися. Можливо, для відновлення нормальної роботи ПК потрібно всього лише очистити його від вірусів, а може бути таке, що потрібно оновити операційну систему. До того ж, з часом ОС втрачають актуальність і перестають підтримуватися виробником, і користувачам стає недоступний різний новий функціонал. Рекомендуємо вам використовувати нові, актуальні версії ОС, з підтримкою виробника, щоб мати доступ до всіх можливостей ПК, і звертатися за встановленням ОС або перевстановленням Windows 10 до перевірених фахівців.

Здавалося б, що складного в налаштування роутера? Однак більшість користувачів не в курсі, як налаштувати "батьківський контроль" і гостьову мережу, що до одного пристрою можна підвести Інтернет кількох провайдерів, або що маршрутизатори можна використовувати в якості локального сховища файлів. Майстри Ланет ХЕЛП налаштують для вас роутер належним чином, щоб ви могли використовувати його функціонал на 100%.

Досвідчені майстри Ланет ХЕЛП нададуть вам комп'ютерну допомогу в найкоротші терміни, з гарантією якості, і за привабливою ціною. Сервіс пропонує широкий спектр послуг, які доступні не тільки абонентам Мережі Ланет, але і будь-якого іншого провайдера.

Контакти Ланет ХЕЛП:

[email protected]
(044) 225-18-99

Зараз ви читаєте новину «Діагностика комп'ютера від Ланет ХЕЛП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі