понеділок, 11 лютого 2019 12:21

Чого чекати від Tkeycoin у 2019 році?

  За оцінками експертів, ціни на цифрові активи Tkeycoin (TCD) вже до кінця 2019 року можуть піднятися до 7
За оцінками експертів, ціни на цифрові активи Tkeycoin (TCD) вже до кінця 2019 року можуть піднятися до 7

За оцінками експертів, ціни на цифрові активи Tkeycoin (TCD) вже до кінця 2019 року можуть піднятися до $467. Реальність поки підтверджує оптимістичні прогнози: в ЗМІ з'явилася новина про реліз мобільних гаманців і інтеграції банківських платежів на основі Tkeycoin в розрахункові операції на території СНД, РФ і ОАЕ.

"Известия" пишуть, що завдяки використанню єдиного платіжного шлюзу користувачі мережі Tkeycoin зможуть проводити будь-які операції зі своїми засобами без посередництва третьої сторони - навіть якщо канали Visa і Mastercard виявляться недоступними.

Незалежність операцій на основі Tkeycoin від глобальних фінансових платформ повинна допомогти інтеграції продукту в економіку країн, що зазнають вплив санкцій США. Першими інноваційні рішення зможуть випробувати жителі Росії і ОАЕ.

Така новина не могла пройти непоміченою: багато представників фінансової сфери вже змінили обережне ставлення до перспектив проекту на оптимізм і доброзичливий інтерес.

Аналітик фінансової компанії "Фініст" Олександр Агєєв переконаний, що більшість проектів, подібних Tkeycoin, цілком самостійні і ніяк не пов'язані з BTC, тому можна сподіватися на їх стрімке зростання протягом перших двох років.

Послідовне вдосконалення технологій, успішні тести мережі Tkeycoin і запуск нових продуктів - все це дає підстави припустити, що нова криптовалюта може перевершити найсміливіші прогнози експертів.

Зараз ви читаєте новину «Чого чекати від Tkeycoin у 2019 році?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі