четвер, 11 квітня 2013 10:18

"APL Тravel" запустив програму лояльності для туристів

"APL Тravel" запустив програму лояльності для туристів

До сьомого Дня народження турагентство APL Тravel подарує своїм клієнтам клубні карти з бонусним рахунком, який буде рости еквівалентно кількості поїздок. У рамках програми лояльності "APL Family" туристи зможуть отримувати знижки на путівки і ділитися ними зі своїми близькими, повідомляє УНН.

Туристична компанія "APL Travel" вирішила відсвяткувати своє семиріччя подарунками для клієнтів. Клубні карти "APL Family" дають своїм власникам можливість економити на подорожах, отримуючи значні знижки і пріоритет при обслуговуванні. Картою можуть користуватися також друзі та знайомі, отримуючи всі переваги поїздок з "APL Travel" і збираючи бонусні очки.

Щоб стати учасником програми лояльності "APL Family", достатньо придбати будь-яку путівку компанії, будь то тур до Туреччини, Греції, Туніс, Єгипет, Ізраїль, Йорданію, Домінікану, ОАЕ, Болгарію, Італію, або поїздка на північні курорти Фінляндії або Норвегії. Всі пропозиції, в тому числі горящі путівки, доступні на сайті компанії www.apltravel.ua, де можна забронювати тур і готель.

Подорож від "APL Travel" починається з вильоту з аеропорту в Києві, Одесі, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Запоріжжі, Львові чи Луганську. Компанія гарантує якість надаваних послуг, які включають допомогу при отриманні закордонного паспорта, візову підтримку та індивідуальний підхід при виборі місця відпочинку. Також "APL Travel" здійснює цілодобову підтримку своїх туристів.

Щоб придбати, наприклад, тур в Хорватію, достатньо заповнити форму бронювання, звернутися до онлайн-помічнику на сайті або зателефонувати за номером 0 (800) 307-720. Компанія приймає оплату будь-яким зручним способом, у тому числі електронними платежами.

Агентство "APL Travel" засноване в 2006 році, і за шість років роботи стало лідером на українському ринку туристичних послуг. Компанія враховує актуальний попит туристів, тому пропонує тури у всі популярні курорти світу.

Українські туроператори можуть стати партнерами "APL Travel" на умовах агентського договору. У компанії впевнені, що така співпраця принесе вигоду невеликим туристичним агентствам, адже бізнес-модель "APL Travel" дозволяє швидко налагодити успішну роботу в сфері туристичних послуг.

 

Зараз ви читаєте новину «"APL Тravel" запустив програму лояльності для туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі