понеділок, 14 червня 2021 17:36

Як швидко і при цьому вигідно продати авто в Україні?

Як швидко і при цьому вигідно продати авто в Україні?
ExpressVykup вже більше 18 років купує старі автомобілі по всій Україні

Потрібно терміново продати автомобіль? Все частіше власники авто звертаються до такої послуги як Автовикуп, якщо потрібно продати авто в короткі терміни. Один з найпопулярніших сервісів викупу авто: ExpressVykup https://expressvykup.com.ua/ вже більше 18 років купує старі автомобілі по всій Україні.

Що таке автовикуп?

Викуп авто - це спеціальна послуга на ринку купівлі-продажу автомобілів в Україні. На відміну від класичних способів продажу, Вам не потрібно шукати покупця. Компанія, яка займається викупом автомобілів швидко викупить практично будь-яку машину: нову, стару, після ДТП, після пожежі, що не на ходу.

При цьому Ви можете отримати до 90% від ринкової вартості автомобіля. Ціна викупу залежить від стану авто, марки, моделі, комплектації, а також інших параметрів.

Які види транспортних засобів можна продати через автовикуп?

За допомогою компанії Експрес Викуп можна продати транспортний засіб будь-якого виду. Це може бути легковий автомобіль, вантажівка, автобус, мотоцикл, а також різного роду спецтехніка.

Як проходити процедура Автовикуп?

Щоб продати автомобіль в Києві або будь-якому іншому місті України через автовикуп досить залишити заявку на сайті, або ж зателефонувати за номером: +38 067 5131015.

Експерт-оцінювач телефоном озвучить приблизну вартість Вашого транспортного засобу. Якщо ціна влаштує - експерт приїде до Вас для огляду і оцінки авто. Далі - оформлення документів та передача грошей. Зазвичай, процедура викупу авто займає всього кілька годин. Таким чином, Ви вже сьогодні продасте свій автомобіль.

Документи, які Вам потрібно буде мати при собі: паспорт (або ID-картка), ідентифікаційний код, технічний паспорт автомобіля.

Зверніть увагу, що Експрес Викуп ні за яких умов не купить викрадений автомобіль. Тому, попередньо транспортний засіб буде перевірено на предмет угону.

Переваги авто викупу від Експрес Викуп

• Швидкий викуп - протягом декількох годин
• Викуп по всій Україні
• Висока ціна - Ви отримаєте до 90% ринкової вартості автомобіля
• Проста і безпечна процедура
• На автомобільній ринку України вже понад 18 років.

В яких містах працює ExpressVykup?

Викуп авто терміново від компанії Експрес викуп працює в Києві, а також по всій Україні, у всіх обласних центрах. Ми можете продати авто через автовикуп в містах Житомир, Львів, Черкаси, Вінниця, Полтава, Харків, Луцьк, Ужгород, Івано-Франківськ, Суми, Миколаїв, Херсон, Одеса, Кропивницький, Умань та інших.

Зараз ви читаєте новину «Як швидко і при цьому вигідно продати авто в Україні?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі