четвер, 21 травня 2009 18:39

Зінаїда Джаман отруїлася пельменями

8 травня в Лохвиці померла 68-річна Зінаїда Джаман.

— Зіна купила півкілограма пельменів на базарі в неділю, говорить сусідка покійної Олександра Іванівна, 67 років. — Трішки зварила і з"їла. Казала, що отравилася. Блювала сильно кілька днів. Я пропонувала, щоб ми разом поїхали в понеділок у лікарню. Але вона казала, що не поїде, бо не має грошей. Попросила миргородської мінеральної води. Я їй купила.

Жінка тиждень страждала, але до медиків так і не звернулася. Урешті, сусіди по гуртожитку виламали двері й ледь живу винесли її до "швидкої".

— Спочатку в терапії лежала, під капельницею, — продовжує Олександра Іванівна. — Потім у реанімацію перевели. У заключенні написано, що померла від серцевої недостатності. Вона казала, що пельмені винні, що перед тим, як почалася рвота, більше нічого не їла. Я остачу пельменів викинула. У кого купила на базарі їх, тепер уже сказати не зможе, — зітхає.

Зінаїда Іванівна була самотньою, рідних поруч не мала. Раніше працювала екскурсоводом у музеї.

— Причиною смерті вважати пельмені не варто, — говорить головний лікар Лохвицької райлікарні Віктор Бурлей. — Говорити про це можна було б, аби випадок був не поодиноким. До нас пацієнтка поступила в комі, без свідомості, кров"яний тиск був відсутнім. До лікарні потрібно було звернутися одразу, не зважаючи на те, що грошей не було. Ми її всім необхідним забезпечили.

Зараз ви читаєте новину «Зінаїда Джаман отруїлася пельменями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі