четвер, 01 липня 2010 17:49

У спеку модниці почали носити лосини

Автор: фото: Надія РУДЕНКО
  Полтавка Єлизавета Тарасенко вийшла прогулятися містом у лосинах ”під шкіру”. Такі коштують від 100 гривень
Полтавка Єлизавета Тарасенко вийшла прогулятися містом у лосинах ”під шкіру”. Такі коштують від 100 гривень

На вулицях Полтави можна побачити чимало дівчат, які в спекотну погоду одягають лосини, що імітують шкіру. Модельєри їх вважають екстравагантним одягом.

— Лосини під шкіру я побачила в Інтернеті. Там багато про них написано, — розповідає 16-річна Єлизавета Тарасенко. — Це зручно, красиво, модно. Хлопцям подобається.

У Полтаві легінси "під шкіру" можна купити на Центральному ринку від 100 грн. У магазинах є по 300–600 грн. Усі виготовлені з латексу. Є лише чорного і сріблястого кольорів. Рідко трапляються з візерунками. У кількох магазинах були лосини зі справжньої шкіри, їх швидко розкупили.

Джинсовий одяг краще носити найпотертіший

Полтавський дизайнер 32-річний Юрій Матвєєв розповідає, що на світових показах лосини не фігурують. Хітом сезону тепер є денім — груба, щільна тканина, з якої Леві Страусс два століття тому пошив перші класичні джинси.

— Джинсовий одяг краще носити найпотертіший, порваний, із великою кількістю заклепок, — радить Юрій. — Але якщо гарні ніжки, є що показати, то можна одягати лосини.

Зараз ви читаєте новину «У спеку модниці почали носити лосини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі