понеділок, 22 квітня 2013 06:00

"Київстар" вводить нові регіональні тарифні плани для комфортного спілкування

Автор: фото: Сергій РИБАЛКО
  Для жителів Полтавщини – тарифні плани ”Країна Київстар. Великий край” та ”Діджус стайл. Великий регіон” без абонплати
Для жителів Полтавщини – тарифні плани ”Країна Київстар. Великий край” та ”Діджус стайл. Великий регіон” без абонплати

Від 24 квітня лідер телеком-ринку України запустив нові пакетні тарифи "Країна Київстар" та "Діджус стайл". Жителі Полтавщини та інших областей України й Криму отримують ексклюзивні регіональні пропозиції "Країна Київстар. Мій край", "Країна Київстар. Великий край", "Діджус стайл. Мій регіон" та "Діджус стайл. Великий регіон". У них збільшена кількість безкоштовних хвилин усередині мережі "Київстар" й найнижча в Україні плата за дзвінки на номери інших операторів.

— Коли створювали нові пакети, дослідили кожен регіон, — говорить Віталій Ворожбит, директор із розвитку бізнесу на масовому ринку компанії "Київстар". — А запускаємо нову тарифну лінійку до пакетних пропозицій, бо з ними абоненти отримують цілий комплекс послуг за символічну щоденну плату. На ці пакети перейшли майже всі клієнти компанії  й приєдналося ще 1,2 мільйона нових.

Компанія "Київстар" пропонує шість нових пакетних тарифів для абонентів "Київстар" та "Діджус" і спеціальний пакет для контрактних абонентів.

— У пакеті "Країна Київстар" є 150 хвилин на день на розмови усередині мережі. Якщо абонент відправляє СМС, то платить 75 копійок й отримує додатково ще 30 безкоштовних СМС на день. Абонплата становить 1,1 гривні на день, — продовжує Віталій Ворожбит. — У іншому пакеті "Діджус стайл" є 120 хвилин у мережі, 30 СМС за абонплату 75 копійок на день користування й 10 мегабайтів мобільного інтернету протягом місяця, якщо поповнити рахунок від 40 гривень. Щоденна абонентська плата — всього 59 копійок. Ці два пакети доступні для всіх регіонів.

Жителям Полтавської, Херсонської, Луганської, Донецької областей та Криму "Київстар" пропонує ексклюзивний тарифний пакет "Країна Київстар. Великий край". Його власники не платять абонплати й мають 100 хвилин на день на дзвінки усередині мережі. Зателефонувати на номери інших операторів коштує 0,35 грн/хв.

— Схожий пакет "Країна Київстар. Мій край", у ньому 150 хвилин на дзвінки між абонентами "Київстар", а плата за користування становить 75 копійок на день. Доступний для  Запорізької, Закарпатської, Кіровоградської, Миколаївської, Сумської, Харківської, Чернівецької й Чернігівської областей, — говорить Віталій Ворожбит. —  Також створили пакет "Діджус стайл. Великий регіон", він щодня дає 120 хвилин для спілкування в мережі без абонентської плати. При цьому доступ до мобільного інтернету необмежений. Послуга доступна у Полтавській, Кіровоградській, Сумській, Херсонській, Луганській, Донецькій, Миколаївській областях та Криму.

Пакет "Діджус стайл. Мій регіон" має безлімітний інтернет і абонплату 35 коп. на день. Користуються Запорізька, Закарпатська, Харківська, Чернівецька й Чернігівська області.

— Для контрактників діє пакет "Безмежний Київстар", — розказує Віталій Ворожбит. — За 50 гривень на місяць абоненти отримують безлімітне спілкування в мережі, 30 мегабайтів інтернету в день і 30 СМС на день за абонплату 75 копійок у день користування.

Зараз ви читаєте новину «"Київстар" вводить нові регіональні тарифні плани для комфортного спілкування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі