понеділок, 08 квітня 2013 00:15

"Інтернет в кишені" від "Київстар" для мобільних телефонів

Автор: фото Надане компанією ”Київстар”
  ”Київстар” відкрив онлайн-бібліотеку. Книжки можна читати у браузері мобільного
”Київстар” відкрив онлайн-бібліотеку. Книжки можна читати у браузері мобільного

Лідер телеком-ринку України оновив сервіси для спілкування, навчання і розваг за допомогою мобільного інтернету.

— Щоб клієнту було цікаво й корисно в мережі, ввели ряд нових послуг, — говорить Світлана Немиро, менеджер зі зв'язків із громадськістю Харківського філіалу компанії "Київстар". — Пропонуємо щоденну семисторінкову онлайн-газету, яка потрапляє на мобільні телефони клієнтів "Київстар" у форматі MMS-повідомлення. Це зручне новинне і розважальне електронне видання з кольоровими ілюстраціями та унікальним контентом. В ньому розказуємо про актуальні новини України та світу, курси валют, ціни на бензин, огляди ринків та багато іншого, і все це без оплати інтернет-трафіку. Для підписки необхідно безкоштовно відправити SMS на номер 778.

На мобільному порталі

smart.kyivstar.ua — "Магазин розумного контенту", оператор №1 на ринку мобільного зв'язку та мобільного інтернету України відкрив онлайн-бібліотеку. У ній можна будь-коли читати книжки в браузері мобільного телефону. Серед видань найбільше зібрання класичної та сучасної української й світової літератури. Найчастіше на портал заходять школярі та студенти.

— Також, спеціально для абонентів, "Київстар" створили послугу "Відеоклуб". За передплатою дає доступ до ліцензійного контенту, від короткометражних фільмів до музичних кліпів. Їх можна переглядати онлайн або скачувати на свої телефони. Перший тиждень доступу до сервісу безкоштовний, — продовжує Світлана Немиро. — Ще відкрили клуб мобільних додатків "Апп клуб", це єдиний інтерфейс розвиваючих, інтелектуальних ігор і корисних додатків, кількість яких уже сягнула шести тисяч. Число скачувань не обмежене, перші сім днів користування для нових передплатників безкоштовні.

Щоб зробити вихід в інтернет для дітей безпечним, телеком-оператор запровадив безкоштовну послугу "Батьківський контроль". Сервіс діє на основі білого списку гарантовано безпечних сайтів і повністю захищає дитину від онлайн-ризиків.

— Мобільний інтернет від "Київстар" надає необмежені можливості. Тільки за минулий рік обсяг інтернет-трафіку в мережі зріс більш як на чверть, — говорить Світлана Немиро. — Послугою користуються понад одинадцять мільйонів абонентів, бо маємо вигідні тарифи та послуги. Доступна нова послуга "Інтернет СІМ-пара", з якою можна одночасно користуватися мобільним телефоном та іншим мобільним пристроєм доступу в інтернет з єдиного абонентського номера та рахунку. Найпопулярнішою стала послуга "Інтернет без кордонів". Скористатися нею може будь-який абонент мережі. При цьому не потрібно платити за інтернет-трафік, а лише щоденну абонплату в 1 гривню за безлімітний доступ у всесвітню мережу.

Зараз ви читаєте новину «"Інтернет в кишені" від "Київстар" для мобільних телефонів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі