середа, 24 грудня 2008 13:38

Зварич заявляє про підготовку ліквідації НСНУ

Зварич заявляє про підготовку ліквідації НСНУ
Народний депутат від блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Роман Зварич заявляє про підготовку фактичної ліквідації партії "Народний Союз Наша Україна".

Про це він повідомив в інтерв`ю інтернет-виданню "Обком".

Зварич назвав дуже реальним сценарій, опублікований нещодавно цим виданням, за яким "у надрах президентського Секретаріату готується свого роду "операція "Зозуля", суть якої полягає в упровадженні "Єдиного Центру" під бренд "Нашої України" з поступовим "викиданням" з гнізда представників цієї сили. І що кістяк майбутнього проекту складуть "ЄЦ" і "погоджувачі" від "Нашої України".

У той же час він зауважив, що деякі нюанси, описані виданням, є помилковими.

"Формально це називатиметься або вливання "ЄЦ" в "Нашу Україну", або об`єднання двох партій. Проте справжній план (як я його розумію) свідчить про те, що йдеться про ліквідацію "Нашої України", вливання осколків "Нашої України" в "Єдиний Центр" - і все це з одночасним перейменуванням "Єдиного Центру" на "Нашу Україну", - відзначив він.

За словами Зваричa, він ще не вирішив, чи піде він у цю суботу на другий етап з`їзду "Народного Союзу Наша Україна".

Раніше джерело в НСНУ повідомило, що на 17 січня планується проведення об`єднувального з`їзду партій "Народний Союз Наша Україна" і "Єдиний Центр", "під питанням" - приєднання до них і Народно-демократичної партії.

Зараз ви читаєте новину «Зварич заявляє про підготовку ліквідації НСНУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі