понеділок, 06 лютого 2017 15:00

ЗМІ назвали ім'я нардепа, який напав на поліцейського на блокпосту

ЗМІ назвали ім'я нардепа, який напав на поліцейського на блокпосту
Фото: 5.ua

Поліцейського в Донецькій області побив народний депутат Володимир Парасюк.

Про це пишуть "Українські Новини", посилаючись на власні джерела.

За інформацією видання, 4 лютого у Бахмуті поліція намагалася перевірити автомобіль із 8-ма озброєними чоловіками у військовій формі. Зав'язалася бійка. Парасюк нібито почав погрожувати і вдарив поліцейського, вимагаючи від нього покинути блокпост.

Поліція Донецької області проводить правову оцінку інциденту, передає "Українська правда". Сам Парасюк заявив, що не бив поліцейського.

"Ніхто нікого не бив. У нас відбулась словесна емоційна перепалка. На блокпосту затримали ветеранів АТО. Тримали 3 години. Хотіли сфабрикувати справу. Почали придумувати різного роду провокації. Виїхали на місце я і Тарас Пастух. Розібрались. Можливо, на підвищених тонах, але ніхто нікого не бив", - пояснив Парасюк.

Нардеп упевнений, що справу проти нього фабрикує правоохоронець, якого нібито побили.

"Я вчора взяв мандарини і банани, і разом з хлопцями ми ходили провідати "побитого" міліціянта, але в палаті ми його не знайшли. За словами лікарів, він з нормальним тиском і здоровим кольором шкіри пішов додому на своїх двох. І скажіть, як можна спричинити забій грудної клітки людині в бронежилеті?", - додав Парасюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У поліції прокоментували напад нардепа на правоохоронця

4 лютого співробітник Бахмутського відділу поліції звернувся до місцевої лікарні із забоєм грудної клітки та був госпіталізований. Заявив, що забій отримав на блокпосту в Бахмуті, коли група людей намагалася перешкодити перевірці їхнього автомобіля.
Зараз ви читаєте новину «ЗМІ назвали ім'я нардепа, який напав на поліцейського на блокпосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі