четвер, 30 серпня 2018 17:00

ЗМІ назвали голову виборчого штабу Порошенка

ЗМІ назвали голову виборчого штабу Порошенка
Перший заступник голови Адміністрації президента Віталій Ковальчук очолив штаб Петра Порошенка. Фото: president.gov.ua

Головою виборчого штабу Петра Порошенка, який буде займатися організацією його майбутньої президентської кампанії, став Віталій Ковальчук - перший заступник голови Адміністрації президента.

У середині серпня президент провів закриту нараду з учасниками штабу, на якій представив Ковальчука в якості його керівника, пише "Громадське" з посиланням на співрозмовників в АП.

"Ковальчук буде займатись організаційними питаннями як на центральному рівні, так і на місцях, натомість Ігор Гринів (народний депутат від БПП - Gazeta.ua) буде керівником кампанії. Він відповідає за стратегію, а також змістовне наповнення", - сказав співрозмовник.

Ковальчук і Гринів займали аналогічні посади під час президентської кампанії Петра Порошенка 2014-го. Тоді Ковальчук також відповідав за організаційні питання, а Гринів придумав передвиборчий лозунг "Жити по-новому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко може завершити поразкою на виборах

У серпні народний депутат від БПП Ігор Гринів заявив, що почав керувати кампанією з переобрання президента Петра Порошенка на другий термін. Він додав, що Порошенко не виграє у першому турі.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ назвали голову виборчого штабу Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі