пʼятниця, 02 вересня 2011 18:21

Земля в "Межигір'ї" коштує менше 100 доларів за сотку

Нормативну оцінку земельної ділянки в "Межигір'ї" встановлено в розмірі 682 гривні за сотку, повідомляє Українська правда.

Відповідне рішення в п'ятницю ухвалила Вишгородська райрада.

Своїм рішенням районна рада затвердила нормативну оцінку земельної ділянки площею 105 гектарів в "Межигір'ї" в розмірі 7 мільйонів 136 тисяч гривень.

Сьогодні ця земля перебуває в оренді фірми "Танталіт", що виступає номінальним власником "Межигір'я".

Таку невисоку нормативну оцінку представники районної ради пояснили тим, що за цільовим призначенням земля в "Межигір'ї" відноситься до рекреаційних, а ця категорія земель має відповідний норматив.

За винесене районною радою рішення проголосували депутати від Партії регіонів, "Сильної України" та "Фронту змін".

Водночас комерційна вартість землі в Нових Петрівцях, до яких відноситься "Межигір'я", є значно вищою - вона становить близько 5 тисяч доларів за сотку.

Цього ж дня Вишгородська райрада затвердила нормативну оцінку земельної ділянки для іншої особи - СТ "Ялинка" - в розмірі 3000 гривень за сотку. Ця земля розташована значно далі від Києва, ніж "Межигір'я" - у Нижчедубечанській сільраді.

Зараз ви читаєте новину «Земля в "Межигір'ї" коштує менше 100 доларів за сотку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі