четвер, 10 жовтня 2019 16:03

Зеленського готували як відповідати на прес-марафоні

 

До прес-марафону, який проходить сьогодні на фудкорті Kyiv Food Market президента України Володимира Зеленського ретельно готували.

"З власних джерел ми дізналися, що готували, зокрема, щодо "формули Штайнмаєра". Відповіді щодо пана Коломойського та зв'язку з ним. Тож подивимося, як, власне, підготували, напевно, вже під час конференції", - повідомили в ефірі каналу "112 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдова воїна АТО хотіла прорватись на прес-марафон до президента

Прес-марафон Володимира Зеленського на фудкорті Kyiv Food Market розпочався 10 жовтня близько 10:00. Про захід повідомили за один день, для акредитації журналістів надали кілька годин. В результаті Офіс президента акредитував понад 300 представників преси.

Держава шукає шляхи надання ветеранам пільгового житла на різних умовах.

"Це будуть і кредитні пільги (на житло. - Gazeta.ua), дуже багато з них (ветеранів. - Gazeta.ua.) хочуть взяти квартиру в лізінг, бо вони працюють, тому і лізінг розглядається", - зазначив президент України Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Зеленського готували як відповідати на прес-марафоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі