вівторок, 18 жовтня 2022 09:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський відреагував на ранковий терор українських міст

Зеленський відреагував на ранковий терор українських міст
Президент Володимир Зеленський терміново звернувся до українців на тлі масованих атак РФ. Фото: president.gov.ua

Україна продовжує перебувати під обстрілами російських окупантів.

Вони продовжують робити те, що вміють найкраще, – тероризувати і вбивати мирних людей, заявив президент Володимир Зеленський 18 жовтня.

"У Миколаєві ракетами C-300 ворог зруйнував житловий будинок. Загинула людина. Також був удар по квітковому ринку, каштановому скверу. Цікаво, із чим на цих абсолютно мирних об'єктах боролися російські терористи? Держава-терористка нічого не змінить для себе ось отакими діями", – ідеться у повідомленні президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житомир, Харків, Дніпро. Низка міст здригається від вибухів, є "прильоти"

Росія лише підтвердить свою руйнівну і вбивчу суть, за що неодмінно відповідатиме, додав Зеленський. Він також показав наслідки ранкового удару ворога по Миколаєву на відео:

У ніч проти 18 жовтня росіяни знову обстріляли Миколаїв ракетами С-300. Є влучання у двоповерховий будинок. Під завалами знайшли тіло чоловіка. Рятувально-пошукові роботи продовжуються. Також у результаті ворожих обстрілів знищений квітковий базар міста.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський відреагував на ранковий терор українських міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі