субота, 13 липня 2024 00:37

Зеленський стає більш нервовим і параноїдальним через намагання росіян вбити його - Reuters

Зеленський стає більш нервовим і параноїдальним через намагання росіян вбити його - Reuters
Президент України Володимир Зеленський важко реагує на намагання росіян вбити його. Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський за час перебування на посаді глави держави став "жорсткішим і рішучим, менш терпимим до помилок і навіть схильний до параної".

Зеленський "у розпачі" звільнив своїх помічників під час наради на початку року, присвяченої плануванню інформаційної кампанії навколо мобілізації, пише агенція Reuters, яка поговорила з нинішніми та колишніми українськими та іноземними чиновниками, які працювали з президентом, а також кількома друзями та колегами з його минулого.

Зеленський стає все більш "параноїдальним" щодо можливих спроб РФ вбити його та дестабілізувати керівництво України, повідомляють співрозмовники агентства.

"Напружений. Нетерплячий. Позбавлений сну. Зеленський накаже чиновникам та радникам залишити кімнату, якщо відчує, що вони не повністю готові. Якщо люди не готові або суперечать один одному, він скаже: Забирайтеся. У мене немає на це часу", - описують Зеленського співрозмовники агентства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленського назвав Путіним, а Гарріс - Трампом: Байден двічі обмовився на полях саміту НАТО

Водночас багато опитаних людей говорили, що вони вражені психічною витривалістю Зеленського та його здатністю "впоратися зі своєю роллю президента України, військового головнокомандувача та моста зі світом".

Зеленський щосили намагається звернути увагу світової спільноти на війну в Україні після того, як почався збройний конфлікт між Ізраїлем і ХАМАСом у жовтні 2023 року.

"Він по 15 разів повторює свої вимоги й що ми повинні зробити більше, інакше ми зіткнемося з наслідками, і він не забуває нам про це нагадувати", - розповів високопоставлений чиновник у коментарі агентству.

Президент Зеленський упевнений, що Україна приєднається до НАТО після того, як Альянс заявив, що країна має "незворотний" шлях до членства.

Він запевнив, що керівництво країни робить і буде робити все, щоб настав день, коли Україну запросять і вона стане членом НАТО, сказав Зеленський на ювілейному саміті Альянсу у Вашингтоні.

Реакція Зеленського значно тепліша, ніж рік тому на саміті в Литві, де він був помітно засмучений, що не було твердішої обіцянки щодо членства.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський стає більш нервовим і параноїдальним через намагання росіян вбити його - Reuters». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі