понеділок, 05 вересня 2022 17:50

Зеленський зідзвонився із Джонсоном: подробиці розмови

Зеленський зідзвонився із Джонсоном: подробиці розмови
Президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон у Києві, 24 серпня. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський провів підсумкову телефонну розмову із прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном.

Про це Зеленський повідомив у Twitter.

"Провів підсумкову розмову з Борисом Джонсоном у його нинішньому статусі. Від імені всього українського народу подякував за особисту сміливість, принциповість і визначний внесок у протидію агресії РФ. З нетерпінням чекаю на співпрацю з великим другом України у новому статусі", – написав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свято кончини новітнього СРСР наближається" – мережі про майбутню британську прем'єрку

5 вересня Консервативна партія Великої Британії оголосила переможцем виборів Ліз Трасс. Вона отримала 81 326 голосів, а її конкурент Ріші Сунак – 60 399.

У липні прем'єр Джонсон подав у відставку. У Палаті громад закликав наступного прем'єра триматися ближче до американців і заступатися за українців.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зідзвонився із Джонсоном: подробиці розмови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі