понеділок, 11 вересня 2023 08:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський сказав, скільки ще триватиме війна з РФ

Зеленський сказав, скільки ще триватиме війна з РФ
Війна триватиме доти, доки РФ перебуватиме на території України. Фото: president.gov.ua

Війна в Україні триватиме доти, доки Росія перебуватиме на її території.

Президент Володимир Зеленський відкинув ідею компромісу з російським диктатором Володимиром Путіним в інтерв'ю The Economist. Він заявив, що угода, досягнута шляхом переговорів, не буде постійною.

"У Путіна є звичка створювати заморожені конфлікти на кордонах Росії, наприклад, у Грузії, але не заради самоцілі. А тому, що його мета – відновити Радянський Союз", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден сказав, що говорили про війну в Україні на саміті G20

Зеленський додав, що ті, хто вважає за краще розмовляти з людиною в Кремлі, обманюють себе, подібно до західних лідерів, які підписали угоду з Адольфом Гітлером у Мюнхені в 1938 році.

Початкові цілі президента Росії Володимира Путіна, яких він намагався досягти шляхом воєнного вторгнення в Україну, вже провалено. Тепер українці мають шанси на перемогу у війні, заявив державний секретар США Ентоні Блінкен. Він також зазначив, що Путін не подає жодних ознак готовності брати участь у якісній дипломатії.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський сказав, скільки ще триватиме війна з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі