субота, 12 жовтня 2024 18:48

Зеленський підбив підсумки візиту до Європи: нові оборонні угоди, інвестиції в зброю та стратегія перемоги

Зеленський підбив підсумки візиту до Європи: нові оборонні угоди, інвестиції в зброю та стратегія перемоги
Володимир Зеленський підбив підсумки візиту до Європи: нові оборонні угоди, інвестиції в зброю та стратегія перемоги. Фото: president.gov.ua

Після візитів президента Володимира Зеленського до Лондона, Парижа, Рима та Берліна, союзники пообіцяли надати нові оборонні пакети, системи протиповітряної оборони, а також інвестувати у виробництво безпілотників та іншого озброєння в Україні.

Також президент розкрив партнерам деталі плану перемоги, повідомили Зеленський та керівник Офісу президента Андрій Єрмак у коментарі "Фактам ICTV".

Тепер Київ та партнери працюватимуть на рівні команд, аби зробити кроки на фронті та в дипломатії максимально сильними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського розповіли про "математичну складову" плану перемоги

Лідер держави наголосив, що їхнє спільне завдання - наблизити справедливий мир для України та всієї Європи.

"Наші партнери розуміють логіку цього плану. Було б, мені здається, не зовсім реально, якби миттєво ми отримали якусь відповідь, бо для нас відповідь потрібна дуже конкретна. Ми очікуємо на фідбек якомога скоріше", - зазначив Єрмак.

Керівник Офіса президента додав, що в усіх столицях були дуже глибокі предметні розмови, партнери глибоко в ситуації і розуміють, для чого цей план перемоги.

План перемоги, це - про створення умов для того, щоб дійсно рухатися вперед щодо закінчення війни на умовах, які були б прийнятні в першу чергу для України.

"Тому є повне розуміння, є дуже чітка та конкретна розмова по деталях. Я сподіваюсь, що вже наступні кроки з боку наших партнерів будуть якнайкраще демонструвати їх підтримку щодо цього плану", - додав Єрмак.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський підбив підсумки візиту до Європи: нові оборонні угоди, інвестиції в зброю та стратегія перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі