середа, 06 липня 2022 17:15

Зеленський: непорозумінь із Залужним немає

Зеленський: непорозумінь із Залужним немає
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний і президент Володимир Зеленський.

Президент Володимир Зеленський не має непорозумінь із головнокомандувачем Збройних сил України, генералом Валерієм Залужним.

Про це глава держави сказав на брифінгу з прем'єр-міністром Ірландії Міхалом Мартіном у середу, 6 липня.

"Що стосується непорозуміння – ніякого непорозуміння у нас немає", – сказав Зеленський.

Є війна, і потрібно працювати однією командою, сказав президент.

"І ми так і працюємо. Якщо є якась неузгодженість або непогодженість, треба виправляти ці помилки. Вони дрібні, я вважаю, порівняно з тією міцністю, яку демонструє наша держава, народ України, наші ЗСУ, як ми разом воюємо", – заявив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ворога потрібно знищити" – Залужний поговорив з американським генералом і британським адміралом

З деталями рішення Генштабу щодо порядку пересування військовозобов'язаних за межі місць реєстрації за умови наявності відповідних дозволів розібралися на засіданні Ставки верховного головнокомандувача, сказав президент.

5 липня Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що у воєнний час призовникам, військовозобов'язаним і резервістам забороняється виїзд із місця проживання без дозволу керівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Для виїзду за межі областей військовозобов'язані мають отримати дозвіл, також повідомили.

Після цього президент Володимир Зеленський доручив Генштабу скасувати порядок видачі таких дозволів, писали ЗМІ. 6 липня Валерій Залужний повідомив, що такий порядок скасували.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: непорозумінь із Залужним немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі