понеділок, 27 лютого 2023 21:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський: нам потрібен авіаційний компонент ППО

Зеленський: нам потрібен авіаційний компонент ППО
ППО повноцінне тоді, коли забезпечується авіацією, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: Facebook.com/zelenskiy.official

Україні потрібен авіаційний компонент ППО.

Потрібні сучасні бойові літаки, щоб можна було убезпечити від російського терору всю територію нашої держави. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Доба почалася з атаки іранськими дронами. Із них більшість – вдалося збити. Одинадцять із чотирнадцяти. На жаль, були і влучання. Поранені троє працівників ДСНС у Хмельницькому, двоє загинули. Мої співчуття родинам", – сказав Зеленський.

ППО повноцінне тоді, коли забезпечується, зокрема, й авіацією, заявив президент.

"Сучасною авіацією", – сказав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залужний зідзвонився із американським генералом. Говорили про F16 і не тільки

Українські льотчики разом із зенітниками, разом з усіма воїнами і фахівцями Повітряних сил уже роблять велику роботу, сказав Зеленський.

"Але повністю зможемо захистити небо, коли буде прибрано авіаційне табу у відносинах із нашими партнерами", – сказав президент.

У ніч на 27 лютого ворог атакував Україну 14 ударними дронами іранського виробництва типу Shahed. БпЛА запустили з північного напрямку. ППО знищила 11 дронів.

У Хмельницькому від ворожого удару загинули двоє рятувальників.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: нам потрібен авіаційний компонент ППО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі