пʼятниця, 18 червня 2010 11:16

Заступник Стретовича пояснив, чому втік до Януковича

Заступник Стретовича пояснив, чому втік до Януковича

Перший заступник лідера партії ХДС, яка входить до блоку НУНС, Володимир Марущенко пояснив свій перехід до провладної більшості бажанням щось змінити всередині коалції. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Ми сподіваємося, що щось зможемо змінити в коаліції. Зараз нас шестеро, але сподіваюся, що група зросте до 15-18 чоловік до осені", - повідомив він.

Він також сказав, що організатором переходу до коаліції шести "нунсівців" є Давид Жванія.

"Може я наївний, але це останній шанс спробувати змінити те, що робить коаліція. Ми зможемо внести своє бачення. Якщо не прислухаються до нас, то вийду з коаліції і повернуся в опозицію", - розповів Марущенко.

Він також повідомив, що рішення піти в коаліцію було прийняти вчора. Однією з причин цьому було те, що сьогодні коаліція дуже швидко приймає закони. Зокрема, хочуть внести зміни в календарний плін, щоб наступні три тижні зробити пленарними, щоб щодня штампувати закони.

Як розповів Марущенко, рішення про перехід в коаліцію не сприйняв лідер партії ХДС Володимир Стретович. Він залишається в опозиції.

Товариш Марущенка, опозиційний прем"єр Сергій Соболєв, дізнався про рішення "нунсівція" від самого перебіжчика вже після офіційного повідомленя про його перехід у залі ВР.

Зараз ви читаєте новину «Заступник Стретовича пояснив, чому втік до Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі