вівторок, 29 березня 2022 01:07

Заступник головнокомандувача ЗСУ звернувся до росіян та повідомив, що шанс в них ще є

Заступник головнокомандувача ЗСУ звернувся до росіян та повідомив, що шанс в них ще є
Заступник головнокомандувача ЗСУ звернувся до росіян та повідомив, що вони ще мають шанс виправити помилки. Фото: pravda.com.ua

Заступник головнокомандувача ЗСУ Євген Мойсюк звернувся до військових РФ та повідомив, що у них є шанс закінчити війну та виправити свої помилки.

Повідомив військовослужбовець у своєму зверненні на телеканалі 24.

За словами Мойсюка, росіяни можуть завершити цю війну і швидко вивести з території України усі свої війська.

Мойсюк вважає, що росіяни можуть зробити правильний вчинок і вийти з території України. Це збереже їм життя та більш-менш нормальний розвиток їхній країні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни знімають ролики про "катування російських полонених"

За словами заступника Головнокомандувача, окупанти знищили не тільки нашу інфраструктуру, а й довіру українського народу до їхнього народу.

"Я не вірю в те, що вони настільки недолугі і не розуміють, що відбувається. Вони хочуть війни? Це погано, у них є шанс виправити свою помилку", – підкреслив Мойсюк.

Президент країни-агресора РФ Володимир Путін затягує війну. "Домовленості мають у нас бути з президентом Путіним. Гарантери вже нічого не підписуватимуть, якщо у нас стоять війська", - Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Заступник головнокомандувача ЗСУ звернувся до росіян та повідомив, що шанс в них ще є». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі