субота, 21 серпня 2021 10:00

Займався спортом у вишиванці і закликав інших – тиждень Зеленського у фото
5

У п'ятницю президент вирішив оголосити флешмоб до Дня Незалежності
Фото: Володимир Зеленський
На початку тижня Зеленський з першою леді привітали українських олімпійців, які приїхали з Токіо
Вручив нагороди олімпійцям
Зеленська розповіла про Київський саміт перших леді та джентльменів "М'яка сила в новій реальності"
До 30-річчя незалежності перша леді анонсувала початок роботи над запуском 30 двомовних аудіогідів

Президент Володимир Зеленський цього тижня вітав олімпійців, які повернулися з Токіо, та закликав всіх займатися спортом у вишиванках. Перша леді Олена Зеленська розповідала про саміт перших леді та джентельменів та представляла нові аудіогіди для музеїв світу.

Чим ще запам'яталася президентська родина цього тижня – у матеріалі Gazeta.ua.

На початку тижня Зеленський з першою леді привітали українських олімпійців, які приїхали з Токіо. "Сильні, наполегливі, незламні", написав президент. Вручив нагороди олімпійцям. Також зустрівся із спортивними чиновниками за круглим столом.

У п'ятницю президент вирішив оголосити флешмоб до Дня Незалежності. Зняв відео, де у вишиванці займається спортом і закликав зробити це інших. Зокрема, передав завдання олімпійцям та Сергію Бубці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіс президента відреагував на заяву Кличка словами про "піар і злодійство"

У Маріїнському палаці Олена Зеленська взяла участь у підписанні меморандуму між Міністерство культури, Державним агентством розвитку туризму та медіасервісом MEGOGO. До 30-річчя незалежності перша леді анонсувала початок роботи над запуском 30 двомовних аудіогідів для музеїв, фортець та заповідників.

У п'ятницю Зеленська розповіла про Київський саміт перших леді та джентльменів "М'яка сила в новій реальності". Разом з міністром закордонних справ Дмитром Кулебою відповідала на питання ЗМІ.

Якби вибори президента проводили найближчим часом, то Володимира Зеленського підтримали б 27,2% тих, хто має намір голосувати і визначився. Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг".

Раніше соціологи повідомляли, що більшість громадян вважають Зеленського некомпетентним.

Зараз ви читаєте новину «Займався спортом у вишиванці і закликав інших – тиждень Зеленського у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі