понеділок, 31 серпня 2009 10:05

Виступ Ющенка обсвистали у Донецьку

Виступ Ющенка обсвистали у Донецьку

Правильним назвав рішення прем"єрки Юлії Тимошенко не виступати з вітальним словом на урочистому відкритті "Донбас Арени" лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

"Юлія Володимирівна вирішила таким чином (прийнявши запрошення Ріната Ахметова) побувати на святі. у цьому щось є. Але вона досвідчений політик: оцінила обстановку і ухвалила рішення", - сказав Янукович, відповідаючи на питання журналістів, чому добрі слова на адресу "Донбас Арени" і тих, хто її побудував, висловили всі відомі політики, окрім Тимошенко.

Як повідомив "Остров", виступ Президента України Віктора Ющенка на урочистому відкритті "Донбас Арени" глядачі зустріли свистом і недружнім шумом.

З вітальними промовами, окрім глави держави, виступили голова Верховної Ради Володимир Литвин і лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Очікуваний виступ Юлії Тимошенко не відбувся.

Як розповіла після завершення церемонії відкриття Прем"єр-міністр України, це було її свідоме рішення. Крім того, повідомила Юлія Тимошенко, вона свідомо відмовилася зайняти місце в президентській ложі і вважає за краще спостерігати за відкриттям "Донбас Арени" в оточенні глядачів.

Острів
Зараз ви читаєте новину «Виступ Ющенка обсвистали у Донецьку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі