неділя, 25 травня 2014 15:06

Висока явка на виборчі дільниці — це відповідь українців Путіну - Соскін

Висока явка на виборчі дільниці — це відповідь українців Путіну - Соскін
Фото: www.gazeta.lviv.ua

 Нинішня висока явка українців на виборчі дільниці з метою обрання президента — безпрецедентне явище. Це відповідь Путіну на його дії щодо України.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив політолог Олег Соскін.

"Український народ дуже відповідально поставився до нинішніх позачергових виборів президента. Це свідчить про те, що українці належать до вільного світу, а не до євразійського рабського концтабору імені Путіна. Це розбиває міф Московії про те, що в Україні був якийсь заколот і нинішня влада — нелегітимна. Висока явка на виборах означає, що ми таки є європейською нацією,"- зазначив експерт.

Він підкреслив, що українці свідомо усунули Віктора Януковча з посади очільника держави, бо не могли надалі терпіти його бандитську владу.

"А тепер керуючись своєю свідомістю, відповідальністю і патріотизмом, виникають безпрецедентність черги на виборчих дільницях. Шкода, що у нас випали з виборчого процесу дві області — Луганська та Донецька і на жаль у нас забрали дві територіальні структури — це Крим і Севастополь. Проте нинішнє голосування в інших регіонах - це відповідь Путіну. Українці розраховують на те, що самі зможуть навести лад у себе в країні і не хочуть бути об'єктами, якими можна керувати і маніпулювати, що народ у нас свідомий. Висока явка на виборах президента означає, що у нас є громадянське суспільство", - зауважив Соскін.

Зараз ви читаєте новину «Висока явка на виборчі дільниці — це відповідь українців Путіну - Соскін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі