понеділок, 20 червня 2011 13:12

ВР буде аплодувати пенсійній реформі та МВФ - Грач

ВР буде аплодувати пенсійній реформі та МВФ - Грач

Оскільки політика президента Віктора Януковича та уряду Миколи Азарова розрахована лише на подачки, законопроект про пенсійну реформу буде прийнятий ще до початку парламентських канікул.

Таку думку в коментарі кореспонденту Gazeta.ua висловив народний депутат, лідер Комуністичної партії робітників і селян Леонід Грач.

Зокрема, він відзначив, що урядова пенсійна реформа пройде через парламент у другому читанні "як миленька".

"Тому що політика президента, як і його уряду, розрахована лише на подачки. У цьому випадку йдеться про подачки, які вони очікують отримати від Міжнародного валютного фонду", - уточнив Грач.

За його словами, МВФ диктує умови з приниження соціальних переваг українського народу.

"Це втілилось, перш за все, у тому, що пенсії підвищені не будуть для народу, а віковий бар'єр явно буде збільшено", - пояснив нардеп.

"Так що пройде як миленький цей законопроект. Через тиждень, до парламентських канікул він буде прийнятий. Усі будуть аплодувати Міжнародному валютному фонду", - спрогнозував комуніст.

Нагадаємо, 16 червня Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроект про пенсійну реформу. За урядовий варіант реформи проголосували в четвер 245 депутатів з 381, зареєстрованого у залі.

Зараз ви читаєте новину «ВР буде аплодувати пенсійній реформі та МВФ - Грач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі