вівторок, 24 вересня 2024 16:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Вперше офіційно розкрили частину плану перемоги України

Вперше офіційно розкрили частину плану перемоги України
План перемоги складається із військової і дипломатичної частин, сказав керівник ОП. Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

Запрошення України до НАТО є частиною плану перемоги.

Про це сказав керівник Офіса президента Андрій Єрмак під час виступу у Раді з міжнародних відносин у Нью-Йорку, повідомив сайт президента.

"Запрошення України до НАТО є частиною плану перемоги. Я так само закликав партнерів не зважати на погрози щодо ескалації з боку РФ", - заявив керівник ОП.

План перемоги України, який президент Володимир Зеленський презентує у Сполучених Штатах Америки, містить чітке бачення кроків, які необхідно зробити для забезпечення справедливого і тривалого миру, повідомив Єрмак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський приїхав на американський завод артилерійських снарядів, які будуть падати росіянам на голови - фото

План перемоги складається із військової і дипломатичної частин, сказав керівник ОП.

"Ми повинні мати перевагу на полі бою, щоб змусити Путіна припинити бойові дії. Ми дуже стараємося. Без кораблів ми знищили Чорноморський флот. Не маючи переваги у повітрі, ми зупинили російське просування на більшості напрямків, включно з Харковом. Без страху ми повернули війну в Росію", - сказав Єрмак.

Керівник ОП зазначив, що з початку російського повномасштабного вторгнення Україна наростила виробництво зброї у шість разів. Однак нам усе ще не вистачає ресурсів, технологій і часу, щоб виготовляти все необхідне, сказав.

"Я закликаю наших союзників збільшити й пришвидшити доправлення пакетів військової допомоги. Засоби протиповітряної оборони, безпілотники, засоби радіоелектронної боротьби, далекобійні системи та артилерійські снаряди – у нашому пріоритетному списку", - заявив керівник Офісу президента.

Єрмак також закликав партнерів збільшити інвестиції у виробництво української зброї і наголосив на важливості надання Україні дозволу на удари по території Російської Федерації і використання заморожених російських активів для підтримки нашої держави.

У вересні президент України Володимир Зеленський повідомив, що президенту Сполучених Штатів Америки Джозефу Байдену буде представлено план перемоги України.

План перемоги повністю підготовлений, жодного заморожування війни, сказав Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Вперше офіційно розкрили частину плану перемоги України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі