понеділок, 19 вересня 2011 09:10

Вітренко пояснила, чому комуністи брудні і загребущі

Вітренко пояснила, чому комуністи брудні і загребущі

Комуністична партія в Україні намагається показати себе чистою і незаплямованою, хоча насправді разом з Партією регіонів і Блоком Литвина здійснює соціальний геноцид у країні.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловила лідер Прогресивної соціалістичної партії (ПСПУ) Наталія Вітренко.

Зокрема, коментуючи намір лідера Компартії Петра Симоненка оскаржити пенсійний закон в Конституційному Суді, Вітренко зазначила: "Я не знаю, що збираються робити комуністи і де оскаржувати, але я знаю, що їхні представники працюють в уряді. А пенсійний закон був внесений до парламенту урядом".

Вона нагадала, що ніхто з представників КПУ з уряду на знак протесту досі не вийшов.

"Калетник не залишив посаду керівника Держмитниці. Рябченко не залишив посаду голови Фонду держмайна", - уточнила Вітренко.

"Тобто вони однією рукою разом з Партією регіонів і Блоком Литвина все це ліплять, а іншою рукою намагаються розповісти народу України, що "ми взагалі білі і пухнасті, і ми взагалі проти цього (пенсійної реформи - ред.)", - підкреслила прогресивна соціалістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компартія проситиме КСУ скасувати пенсійну реформу

На її переконання, комуністи ведуть звичайну піар-кампанію.

"Вони готуються до виборів, хочуть знову і знову обманювати людей і отримувати таким чином голоси", - резюмувала Вітренко.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко пояснила, чому комуністи брудні і загребущі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі