вівторок, 22 серпня 2023 23:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Військкомати отримають доступ до всіх українських електронних реєстрів – Резніков

Військкомати отримають доступ до всіх українських електронних реєстрів – Резніков
Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що військкомати отримають доступ до всіх електронних баз. Фото: Українська правда

Військкомати отримають доступ до всіх електронних реєстрів, вони автоматично заходитимуть до бази.

Це дасть змогу автоматично обмінюватися інформацією від Міністерства юстиції, Міністерства внутрішніх справ, Центральної виборчої комісії, Міністерства закордонних справ, Державної прикордонної служби, розповів міністр оборони України Олексій Резніков, пише Інтерфакс.

Таким чином кожен громадянин матиме менше приводів ходити коридорами, тільки коли безпосередньо необхідно з'явитися на мобілізацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні пропонують змінити правила мобілізації: хто вручатиме повістки

На середину осені влада вийде на більш серйозну цифровізацію Територіальних центрів комплектування і соціальної підтримки ( нинішня назва військкоматів – Gazeta.ua).

"Сьогодні ми на стадії підписання спільних наказів з іншими відомствами про взаємний обмін інформацією", – сказав Резніков на Міжнародному ветеранському форумі.

Верховна Рада прийняла законопроєкти щодо продовження воєнного стану й загальної мобілізації в Україні 27 липня. Це вже восьме продовження воєнного стану і мобілізації з початку повномасштабної війни. Їх підписав президент Володимир Зеленський.

Режим воєнного стану діє в Україні з 24 лютого минулого року. Діяти буде щонайменше до 15 листопада 2023 року.

Зараз ви читаєте новину «Військкомати отримають доступ до всіх українських електронних реєстрів – Резніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі