вівторок, 19 вересня 2023 16:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Від The New York Times повіяло російським смородом

Від The New York Times повіяло російським смородом
Автор The New York Times неодноразово був помічений на просуванні російських наративів, повідомили ЗМІ. Фото: Getty Images

Автор статті Томас Гіббонс-Нефф в американському виданні The New York Times про нібито падіння української ракети у Костянтинівці 6 вересня неодноразово був помічений на просуванні російських наративів у цьому виданні.

Про це з посиланням на джерела у силах безпеки та оборони повідомили LIGA.net.

"Автор цієї статті Томас Гіббонс-Нефф (Thomas Gibbons-Neff) неодноразово помічений на просуванні російських наративів. Він систематично готує антиукраїнські матеріали у The New York Times, де намагається дискредитувати Україну та нашу армію", – сказали джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Норвезький генерал розвіяв брехню Путіна

Гіббонса-Неффа вже двічі позбавляли прескарти ЗСУ за порушення правил роботи у районах бойових дій, пише LIGA.net.

За даними слідства, 6 вересня 2023 року по ринку у Костянтинівці на Донеччині російські війська вдарили з зенітно-ракетного комплексу С-300, повідомила Служба безпеки України.

6 вересня близько 14 години російські війська обстріляли місто Костянтинівка.

Пошкодили і зруйнували приблизно два десятки магазинів, лінії електропередач, адмінбудівля і п'ятиповерховий багатоквартирний будинок. Вщент згоріли легкові автомобілі та вісім торговельних об'єктів.

За даними прокуратури, тоді загинули 16 людей, 36 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Від The New York Times повіяло російським смородом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі