Ексклюзиви
понеділок, 13 листопада 2017 10:48

"Від однієї до 20 тисяч доларів" - козак Гаврилюк озвучив такси хабарів

"Від однієї до 20 тисяч доларів" - козак Гаврилюк озвучив такси хабарів
Народний депутат Михайло Гаврилюк каже, що суми хабарів коливаються від тисячі до 20 тисяч доларів. Фото: glavcom.ua

Народний депутат Михайло Гаврилюк розповів про суми хабарів. Про це він сказав в інтерв'ю "Главком".

"Дивлячись яке питання: може бути там на 1000 доларів, а може й бути до 10-20 тисяч. Але до цього в мене не доходить з ними розмова. Знаєте, чого багато цих шахраїв до мене приходить? Вони думають: молодий, без освіти, без вищої освіти. Ймовірно, він мало що "доганяє". І ми його зможемо обвести довкола пальця і буде все, як нам те потрібно. Трошки грошенят йому підсунемо і буде порядок. Вони не розуміють, що короля славить його свита. Так, може я десь чогось не доганяю. Але біля мене люди, команда, яка підкаже мені, правильно це чи ні", - розповів він.

На запитання журналіста: "Депутатам "Народного фронту" платять "у конвертах"?" Гаврилюк відповів: "Скажіть, куди підійти? Я теж чув такі плітки. Але коли я підходив до наших лідерів і казав: "Друзі, чув, що там десь платять гроші. Я ж нікому нічого поганого не роблю. Дайте і мені щось". Але ніхто мені нічого не дав" (сміється. - Gazeta.ua).

Також Гаврилюк розповів, що робитиме, якщо не буде нардепом.

"Без роботи не сидітиму: можу працювати головою, не обов'язково брати в руки лопату. Я розумію, як читати креслення, плани будівництва. Я з дитинства почав їздити по будовах, ще тоді потрапив до гарних людей - спеціалістів своєї справи. А якщо мені не щаститиме, то я можу взяти мітлу і замітати вулицю. І повірте мені, з мене ніяка корона не впаде, бо її там нема", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді озвучили здогадки щодо візиту Гройсмана на з'їзд "Народного фронту"

Михайла Гаврилюка обрали до парламенту на позачергових виборах 2014 року. Є членом фракції "Народний фронт". Під час Революції гідності був козаком Четвертої сотні Самооборони Майдану. Став відомий за скандальним аматорським відео тортур, вчинених силовиками спецпідрозділу "Ягуар".

Зараз ви читаєте новину «"Від однієї до 20 тисяч доларів" - козак Гаврилюк озвучив такси хабарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути