четвер, 22 вересня 2011 14:14

Від Черновецького втекли всі депутати

Від Черновецького втекли всі депутати

У Київській міській раді розпустили фракцію Блоку Черновецького.

Про це під час засідання повідомила секретар Галина Герега, зачитавши заяву міського голови Леоніда Черновецького.

"Просимо вважати позафракційними депутатів, які входили до депутатської фракції Блоку Леоніда Черновецького", - оголосила головуюча засідання. Такими вважаються 20 столичних міських обранців.

"Фактично фракція Блоку Черновецького розпалась ще рік тому. Вже тоді було зрозуміло, що ані Леонід Черновецький, ані ця політична сила не буде успішно функціонувати на політичній арені Києва. На цьому етапі треба було припиняти всю діяльність. Але на той час ще не всі депутати розуміли, що це - кінець. Тепер це усвідомлюють всі", - говорить позафракційний Сергій Березенко.

Він був одним із 17 депутатів, хто першими наприкінці квітня цього року написали заяви про вихід із Блоку Черновецького. Березенко запевняє, що ніколи більше не буде працювати з Черновецьким.

"Моя співпраця з цим чоловіком вже закінчена", - каже він.

Свояк мера Віктор Грінюк вийшов із блоку влітку. Разом із ним заяви написали ще двоє депутатів.

"Я хотів сконцентруватись на розвитку спорту в місті. Зі мною пішли спортивно орієнтовані депутати. Я був максимально чесним із Леонідом Черновецьким. Прийшов до нього за тиждень до того, як написати заяву. Він мене підтримав, сказав, що це чудова ідея. А сьогодні депутати, вочевидь, теж зрозуміли, що в такій конфігурації вони не можуть виконувати свої обов'язки", - стверджує Грінюк.

Фракція Леоніда Черновецького була найчисельнішою в Київраді, мала в складі 43 депутати.

Зараз ви читаєте новину «Від Черновецького втекли всі депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі