середа, 26 січня 2011 16:38

Вибухи перед приїздом Януковича у Кіровоград не можуть розкрити

Вибухи перед приїздом Януковича у Кіровоград не можуть розкрити

Нових даних щодо вибухів у Кіровограді перед приїздом Президента України Віктора Януковича поки немає, заявив під час прес-конференції в середу заступник начальника УМВС у Кіровоградській області Олег Вітюгов.

За його словами, справу про вибухи, що сталися біля державних установ вночі, 22 жовтня, перед приїздом до Кіровограда Президента не закрито, ведеться розслідування і ніяких нових подробиць немає, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомлялося, 22 жовтня 2010 року перед приїздом Януковича до Кіровограда, пролунали три вибухи - біля сходів будівлі обласної прокуратури, біля приміщення Кіровського відділу міліції (ВМ) Кіровоградського МВ УМВС в області та Кіровського районного суду.

Про те, що вибухи напередодні візиту до міста президента можуть бути спланованою операцією, розрахованою на посилення боротьби з політичним інакомисленням, заявив і віце-спікер Микола Томенко.

Екс-заступник голови СБУ Олександр Скіпальський також припускав, що вибухи могли бути організовані представниками радикального крила Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Вибухи перед приїздом Януковича у Кіровоград не можуть розкрити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі