неділя, 24 жовтня 2010 20:23

Екс-заступник голови СБУ: Вибухи у Кіровограді могли організувати "регіонали"

Екс-заступник голови СБУ: Вибухи у Кіровограді могли організувати "регіонали"

Екс-заступник голови СБУ Олександр Скіпальський припускає, що вибухи у Кіровограді напередодні візиту до міста президента Віктора Януковича могли бути організовані представниками радикального крила Партії регіонів.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua

"У будь-якому випадку - це дестабілізує ситуацію, з чийого б боку ця дестабілізація не надходила. Але враховуючи загальну цілеспрямованість діючої політики, поєднуючи з проектами законів, що лежать у Верховній Раді, які передбачають заборону партій національного спрямування, то я думаю, що все це можна зв'язати в один клубочок", - переконаний екс-нардеп.

На уточнююче питання, чи має він на увазі, що за підготовкою вибухів стоять представники влади, генерал-лейтенант зазначив наступне:

"Я так і передбачав, тому що представники Партії регіонів в наступі на все українське, в тому числі й на партії, які демонструють національні інтереси. Можливо, окремі радикальні члени цієї партії чи ті структури, які хочуть змусити партію бути більш радикальною до всього національного. Але те, що це пов'язано з візитом президента, повинно насторожити всіх представників спецслужб і змусити перестати займатися втручанням у виборчі дільниці і так далі, а зайнятися безпекою держави", - наголосив Скіпальський.

Нагадаємо, що у п"ятницю у Кіровограді пролунали три вибухи - біля сходів будівлі обласної прокуратури, біля приміщення Кіровського відділу міліції (ВМ) Кіровоградського МВ УМВС в області та Кіровського районного суду.

Про те, що вибухи напередодні візиту до міста президента можуть бути спланованою операцією, розрахованою на посилення боротьби з політичним інакомисленням, заявив і віце-спікер Микола Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Екс-заступник голови СБУ: Вибухи у Кіровограді могли організувати "регіонали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі