четвер, 28 жовтня 2010 10:22

Вибухи в Кіровограді могли бути терактами - МВС

Вибухи в Кіровограді могли бути терактами - МВС
МВС не виключає, що вибухи, які прогриміли 22 жовтня напередодні візиту Віктора Януковича в Кіровограді, були наслідком теракту.

Кримінальну справу розслідує не тільки МВС у Кіровоградській області, але й інші обласні управління міліції. Згідно з попередніми висновками правоохоронних органів, всі три вибухи здійснила одна група людей.

Джерела зазначають, що найменш вірогідною розглядається причетність до події криміналітету.

При цьому не виключається можливість того, що до вибухів причетні опозиційні сили, скривджені владою підприємці, або група осіб, що мала вплив на місцевий осередок Партії регіонів, але втратила його.

Крім того, не виключається можливість організації вибухів колишніми співробітниками правоохоронних органів.

Нагадаємо, у Кіровограді кілька днів тому, якраз напередодні приїзду президента Януковича, розірвалися три саморобні бомби: біля тамтешньої прокуратури, райвідділу міліції та суду. Ніхто не постраждав.

Президент обіцяв дати гідну відповідь організаторам вибухів.

Відзначимо також, що ЗМІ напередодні заявляли про те, що серію вибухів у Кіровограді незадовго до приїзду президента Віктора Януковича могли організувати місцеві правоохоронці, ображені на керівників, щоб заплямити начальство перед президентом.

Екс-заступник голови СБУ Олександр Скіпальський заявив, що вибухи у Кіровограді могли бути організовані представниками радикального крила Партії регіонів.

Фокус

Зараз ви читаєте новину «Вибухи в Кіровограді могли бути терактами - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі