пʼятниця, 07 травня 2010 19:24

У Вінниці перехрестили автомобіль Тимошенко

У Вінниці перехрестили автомобіль Тимошенко

Сьогодні на прес-конференції у Вінниці Юлія Тимошенко заявила, що приїхала зібрати всіх депутатів місцевих рад та всіх керівників Вінницького осередку партії.

"Вони мають знати, що на Вінниччині вони в опозиції до влади. І вони мають оголосити недовіру нинішній владі. Хто не проголосує за таку пропозицію, буде виключений з партії. Я приїхала розібратись, чому до цих пір цього не зробили", - зауважила вона.

Лідер опозиції наголосила, що на Вінниччині блок БЮТ найчисельніший. І саме вони мають диктувати умови.

"Така перевага дає змогу вирішити багато питань. Чому так не відбувається, я й спробую розібратися", - сказала Тимошенко.

Також подякувала вінничанам, які в більшості голосували на виборах за неї.

"Ми з вінничанами однієї групи крові, одного уподобання, одного дихання. Я не збирала людей на майдані, вони самі прийшли. Багато хто просто хотів поспілкуватись зі мною. Висловити свої пропозиції. Все проходило спонтанно", - зазначила екс-прем'єрка.

Після прес-конференції прихильники Юлії Тимошенко скандували "Юля", намагаючись перекричати свист, гудіння та крики з боку "регіоналів". Вінничанці Світлані Якімовій вдалося перекинутись кількома словами з Тимошенко, поки та не від'їхала. Світлана Миколаївна сказала, що її пропозиції стосувались змін у всій Україні.

"Тільки над ними ще попрацювати треба", - зізналась вона.

Вінничани біля "Мерседеса" вигукували побажання Тимошенко. Молода дівчина перехрестила її машину.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці перехрестили автомобіль Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі