четвер, 03 грудня 2009 15:53

В Раді з"явилася постанова про відставку Стельмаха

В Раді з"явилася постанова про відставку Стельмаха

В Верховній Раді України зареєстрований проект постанови N5401 "Про звільнення Стельмаха В.С. з посади голови Національного банку України у зв"язку із закінченням строку повноважень".

Проект про звільнення Володимира Стельмаха внесений на розгляд ВР депутатом від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Юрієм Кармазіним, депутатом від Комуністичної партії України Олександром Голубом та депутатами від Блоку Юлії Тимошенко Володимиром Яворівським та Олегом Ляшком.

Нагадаємо, що прем"єр-міністр Юлія Тимошенко раніше заявляла про відмову глави Національного банку Володимира Стельмаха зустрітися з нею для координації дій з виходу з кризи.

Нагадаємо також, що Тимошенко у разі обрання президентом має намір внести на затвердження Ради нову кандидатуру голови НБУ.

Як повідомлялося, міністр економіки Богдан Данилишин вважає одним з основних чинників зниження валового внутрішнього продукту в 2009 році періодичні конфлікти між Нацбанком і Кабміном.

За матеріалами: РБК-Україна
Зараз ви читаєте новину «В Раді з"явилася постанова про відставку Стельмаха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі