середа, 23 листопада 2011 08:47

У Партії регіонів існує міжособистісний конфлікт - політолог

У Партії регіонів існує міжособистісний конфлікт - політолог

Говорити про груповий конфлікт у Партії регіонів передчасно, однак персональний конфлікт має місце. Таку думку УНН висловив політолог Юрій Якименко, коментуючи звинувачування Романа Ландіка на адресу лідера фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова.

"Поки що швидше можна говорити про конфлікт між особистостями, ніж про групові процеси", - пояснив експерт.

У цьому зв'язку він нагадав, що Ландіки та Єфремов походять з одного регіону.

"Є проблема конкуренції, але це не конкуренція внутрішньопартійних груп. Тим більше, що вони (Ландік та Єфремов - ред.) походять з одного регіону. Можуть перетинатися політичні та економічні інтереси, але те, що є конфлікт на міжособистісному рівні - це очевидно", - додав Якименко.

Експерт також наголосив, що якби у цьому випадку мав місце внутрішньопартійний конфлікт, то він би виявлявся на політичному рівні, а не на рівні персональних інтересів.

Нагадаємо, раніше колишній депутат Луганської міськради Роман Ландік звинуватив Олександра Єфремова у фабрикації справи проти нього.  У свою чергу лідер парламентських регіоналів Олександр Єфремов відкинув ці звинувачення, наголосивши, що не знайомий з молодшим Ландіком.


Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів існує міжособистісний конфлікт - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі