середа, 07 грудня 2016 12:45

У "Народному фронті" різко відреагували на "плівку" Онищенка

У "Народному фронті" різко відреагували на "плівку" Онищенка
ukrinform.ua

Записи депутата-втікача Олександра Онищенка свідчать про велику корупцію із серйозними наслідками.

Про це у кулуарах сказав депутат від "Народного фронту" Георгій Логвинський.

"Що важливо в цьому процесі? Адже мова не йде про страшну, неприємну, але звичайну корупцію. Питання мети цього хабара. Мета була змінити політичну систему України. Це - цілий розділ Кримінального кодексу, який передбачає максимальний термін покарання. Хтось за гроші може купити, щоб в парламенті завтра з'явилися комуністи. Або прийшли люди, які вважають, що людоїдство слід дозволити", - зауважив депутат.

Він навів приклад з екс-президентом Віктором Януковичем.

"Коли весь народ все одно проголосував за нього", - заявив Логвинський.

Політик вказав на кримінальну відповідальність, але закликав назвати імена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситник послухав скандальні записи

"Кому давали гроші, хто з депутатів брав, за що, де, коли? Хто був замовником? Ми знаємо організаторів. Думаю, Онищенко відкриє набагато серйознішу книгу проблем нашої країни, бандитизму. І тут ми не повинні лицемірити", - додав він.

"Вчора переглянув записи. Як юрист скажу, що дійсно це був якийсь портативний диктофон. Видно, що змінюється позиція виявлення осіб. Диктофон можна назвати спецтехнікою. Це - один варіант. Або ж це може бути комп'ютерна робота, де знімали голос або накладали. Це може встановити слідство за тими записами, які фігурують в інтернеті", - сказав парламентарій.

Народний депутат Олександр Онищенко опублікував аудіозапис, на якому домовляється про закриття кримінальної справи проти нього з, ймовірно, нардепом Олесем Довгим. Онищенко назвав його переговорником від президента Петра Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «У "Народному фронті" різко відреагували на "плівку" Онищенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі