четвер, 20 лютого 2014 14:07

В Києві масово закриваються банки

В Києві масово закриваються банки

У Києві масово закриваються відділення банків, персонал евакуювали, з банкоматів вилучають готівку.

Київські відділення Unicredit Bank сьогодні працювали до 12:30. У прес-службі банку повідомили, що, у зв'язку зі сформованою обстановкою, прийнято рішення перевести відділення UniCredit Bank у Києві на скорочений режим роботи.

Разом з тим, повідомляється, що завтра відділення будуть відкриті в 10:00, про час закриття буде оголошено додатково.

Крім того, залишаються закритими чотири відділення в центрі міста - на Хрещатику, бульварі Шевченка, на Михайлівській і на Шовковичній. Подальші рішення про роботу відділень будуть прийматися залежно від розвитку ситуації.

"ПроКредитБанк" закрив три відділення в центрі Києва. Закрито відділення на Великій Житомирській, Мазепи, Шевченка на 19-24 лютого.

"Приватбанк" евакуює свої відділення в зоні заворушень. Крім того, в зонах конфліктів співробітники банку вилучають готівку з банкоматів.

Банк "Райффайзен-Аваль" закриває відділення в центрі Києва. Відділення банку на Подолі не працює з 12:00. Раніше відділення працювало в скороченому режимі до 16:00. Сьогодні, враховуючи ситуацію, відділення вже закрито. У Шевченківському районі Києва, в центрі, де триває протистояння, відділення давно закриті.

Банк "ВТБ-Україна" закрив два відділення в центрі Києва. "З метою забезпечення вимог безпеки відділення "Центральне", розташоване за адресою: м.Київ, вул.Хрещатик, 7/11, і відділення "Бессарабське", розташоване за адресою: Бессарабська пл.,9/1, не працюють до особливого розпорядження", - йдеться у повідомленні банку.

"Сбербанк Росії" закрив два відділення в центрі Києва - на Мазепи і на Грушевського. Це два з усіх відділень, які є в Києві, вони закриті. Інформації про евакуацію з відділень або введенні якихось нових обмежень для клієнтів у банку не надали.

Зараз ви читаєте новину «В Києві масово закриваються банки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі