четвер, 12 травня 2011 18:23

У Харкові завалилася будівля: ледь не придавило когось із пішоходів
5

Фото: Фото: Главное

У Харкові на розі вулиць Сумської та Динамівської частина будівлі, яку протягом останніх декількох днів демонтували робочі, обвалилася на тротуар та проїжджу частину.

Стіна обвалилася на тротуар та проїжджу частину з боку Сумської. При цьому конструкції збили дерево, яке, у свою чергу, впало на дроти контактної тролейбусної мережі. Провід витримав, але рух на вулиці зупинили.

"Жертв і постраждалих немає, і на цей момент об'єкт не становить небезпеки для машин і пішоходів", - заявив журналістам на місці подій заступник начальника Харківського міського управління міліції Олександр Гапура.

За словами Гапури, електричних або газових комунікацій, через пошкодження яких міг би відбутися обвал, в будівлі не було. Але що стало причиною обвалу, поки невідомо.

Будівельники вже прибрали будівельне сміття з проїжджої частини, рух по Динамівській і частині Сумської від вулиці Маяковського у бік парку ім. Горького перекрито.

Будівля - колишній корпус Харківського вищого військового командно-інженерного училища ракетних військ ім. Маршала Радянського Союзу М. І. Крилова. Останні кілька років воно пустувало. Офіційний сайт Харківської міськради повідомляв, що у зв'язку зі знесенням будинку проїзд по Динамівській буде закритий з 10 по 20 травня, проте, за словами очевидців, до обвалу рух на цих вулицях перекритий не був.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові завалилася будівля: ледь не придавило когось із пішоходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі