четвер, 05 червня 2014 15:38

"Усі заяви Путіна — це спроба напустити туману" - Рибачук

"Усі заяви Путіна — це спроба напустити туману" - Рибачук
Володимир Путін. Фото: ТСН

Володимир Путін намагається демонструвати іноземцям, що немає відношення до ескалації конфлікту в Україні. Про це у коментарі Gazeta.ua розповів громадський діяч Олег Рибачук, коментуючи заяву російського президента про те, що Петро Порошенко має унікальний шанс вирішити ситуацію на Сході України, бо його руки поки не в крові.

"Хто б, зі своїми руками, про це говорив. Путін став президентом на крові. Всі операції, якими він керував, закінчувалися сотнями невинно вбитих громадян. У те, що в Україні війна української влади з народом не вірить ніхто, навіть сам Путін. Зараз Путін "відгрібає" назад. Хоче вийти з ситуації. Бо зрозумів, що втілити задумане не вдалося. Тому йому потрібно продемонструвати великодушність. Усі його заяви носять спробу напустити туману. Веде себе, наче немає відношення і не стоїть за ескалацією конфлікту в Україні. Причому частина західних читачів на це ведуться. Вважають, що Путін, насправді, прагне миру", - розповів він.

Рибачук зазначив, що Путін ніколи не змінить своєї позиції щодо України.

"Путін серйозно захворів вірусом — "збирач земель". В цьому побачив свою місію. Немає бути ілюзій, що Путін змінився чи переглянув свої плани. Він просто міняє тактику, бере перепочинок. Він ніколи не змириться з тим, що Україна незалежна. Буде намагатися фінансувати і підтримувати тероризм. Вестиме брудні інформаційні війни. Створюватиме нам проблеми. Путін і його система — це наш вічно стратегічний недруг. Буде видавлювати з себе посмішку, тиснути руку українському президенту, але ніколи не пробачить Україні її успіх", - зауважив громадський діяч.

 

Зараз ви читаєте новину «"Усі заяви Путіна — це спроба напустити туману" - Рибачук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі