пʼятниця, 20 серпня 2021 12:31

"Усе роблять гарячково, як на пєрвомай" - у Херсоні впав флагшток і розчавив Lexus
4

Фото: favoritekherson.co

У Херсоні впав гігантський флагшток, який мали підняти до Дня Незалежності.

Конструкція пошкодила автомобіль Lexus.

Її створили у незварювальний спосіб. Усі з'єднання тримаються на заклепках, повідомило "Сегодня".

Найбільший в області прапор України мали підняти на майдані біля обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара 23 серпня о 09:00. Його розмір мав становити 12 м х 18 м, пише УНІАН.

На створення флагштока витратили 8 млн грн. Раніше заступник голови облдержадміністрації Микола Якименко говорив, що гроші на нього виділили не з бюджету. Вони грантові, на відміну від інших областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Зеленського хоче по-совковому розпиляти майже 5,5 млрд грн

"Флагшток уже називають "пам'ятником херсонської корупції", - написав у Facebook директор КП "Херсонський комунальний транспортний сервіс" Павло Ткаченко.

"У нас досі все роблять до дати. Як на пєрвомай. Зараз усюди гарячка. Аврально добудовують дороги, усе фарбують. Водночас роблять дорого і неякісно, бо треба встигнути. А потім перероблятимуть за гроші", - пише журналіст Сергій Грішин.

Ідею встановити найбільші флагштоки висловили на нараді в Офісі президента.

На встановлення найвищих прапорів у 17 областях України до Дня Державного Прапора планували витратити 170,7 млн грн із державного й місцевих бюджетів.

Найдорожчий флагшток збиралися встановити в Харкові. На його будівництво й на відновлення елементів благоустрою території зеленої зони планувалося витратити 24,5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Усе роблять гарячково, як на пєрвомай" - у Херсоні впав флагшток і розчавив Lexus». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі