середа, 01 лютого 2023 12:19

Усе керівництво митниці звільнять – Арахамія

1 лютого голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія анонсував звільнення всього керівництва Державної митної служби.

Нині повноваження голови Митниці виконує В'ячеслав Демченко. Його перший заступник – Олександр Щуцький. Про звільнення керівництва митної служби Арахамія написав в Telegram.

"Країна під час війни буде змінюватися. Якщо хтось не готовий до змін, то держава сама прийде і допоможе їм змінитися Буду інформувати громадськість про анонсовані весняні посадки", – заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозри і домашній арешт: СБУ знову навідалася до митників

Арахамія також підтвердив обшуки в інших посадовців та анонсував "весняні посадки".

Кого призначать замість звільнених – невідомо, адже кандидатур поки немає. Виконувати обовʼязки очільника митниці буде чинний заступник Сергій Звягінцев, пише "Бабель" з посиланням на джерела.

Звягінцев має три вищі освіти у сферах економіки, права, зокрема здобув кваліфікацію магістра міжнародного менеджменту. Загальний стаж роботи – понад 17 років, йдеться на сайті Держмитниці.

Автор: customs.gov.ua
  Виконувати обовʼязки очільника митниці буде чинний заступник Сергій Звягінцев
Виконувати обовʼязки очільника митниці буде чинний заступник Сергій Звягінцев

Минулого місяця СБУ повідомляла про викриття корупційної схеми на Київській, Львівській і Чернівецькій митницях. Щодня організатори схеми одержували сотні тисяч гривень.

Правоохоронці викрили масштабну схему поборів на Одеській митниці. Хабарі ховали під плінтусами, у комп'ютерній техніці, обігрівачах, макулатурі, туалеті.

Зараз ви читаєте новину «Усе керівництво митниці звільнять – Арахамія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі