понеділок, 04 січня 2010 15:32

Ющенко відкрив школу на Тернопільщині

Ющенко відкрив школу на Тернопільщині
Президент України Віктор Ющенко взяв участь у відкритті нової школи в селі Возилів Бучацького району Тернопільській області. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Глава держави привітав мешканців села із цією подією. "Сьогодні ми можемо святкувати одну з головних подій для будь-якого села - відкриття школи", - сказав президент.

Ющенко запевнив у тому, що освіта має бути першим пріоритетом у роботі влади. "Хочемо виграти завтрашній день, бути у сім"ї вільних європейських народів, бути конкурентними – треба починати зі школи", – підкреслив глава держави.

Під час свого виступу Ющенко також нагадав, що за останні п"ять років було значно збільшено фінансування освіти, запроваджено систему незалежного зовнішнього оцінювання знань випускників, проведено комп"ютеризацію шкіл.

У Возилівській ЗОШ І-ІІ навчається 148 учнів, працює 27 вчителів. У дошкільній групі - 15 дітей, 1 вихователь.

Приміщення школи у травні 1996 р. було визнано непридатним до навчання. Реконструкцію приміщення розпочато у 1996-1997 рр.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко відкрив школу на Тернопільщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі