четвер, 22 листопада 2012 23:03

Ющенка переконали, що домовившись з Януковичем, він об'єднає схід і захід - нардеп

Ющенка переконали, що домовившись з Януковичем, він об'єднає схід і захід - нардеп
"Ющенко у 2004 році і сам не допускав, що подасть руку Януковичу". Фото: inukr.net

Віктор Ющенко думав, що домовленістю з Віктором Януковичем об'єднає схід і захід країни.

Про це в ефірі 5 каналу сказав один із польових командирів Майдану, політик Тарас Стецьків.

"Думаю, що Ющенко у 2004 році і сам не допускав, що подасть руку Януковичу. А потім хтось його переконав, що об'єднання сходу і заходу України – це коли він, Віктор Ющенко, домовитися з Віктором Януковичем. Не зі сходом України, не з людьми, а має бути персональна домовленість двох лідерів", - припустив політик.

Говорячи про причини поразки Помаранчевої революції, Стецьків підкреслив, що основною причиною було це конкурентна боротьба Ющенка з Юлією Тимошенко.

"Проблема була в тому, що одразу після перемоги на Майдані розпочала конкурентна боротьба між Ющенком і Тимошенко  - це була проблема, яка і знищила результати революції, - підкреслив політик. - Юлія не стала лідером Майдану, бо вона одразу вступила в конкурентну боротьбу з Ющенком і  це погубило все".

Водночас, Стецьків зауважив, що дуже символічним стало те, що саме у річницю Помаранчевої революції Апеляційний суд підтвердив рішення суду першої інстанції щодо вироку екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку.

"Сьогодні 22 листопада – 8 років тому люди вийшли на Майдан. І сьогодні в київському апеляційному суді ми слухали вирок Юрію Луценку. Так Янукович підгадав саме на 22 листопада оголошення Луценку, що він винуватий. Це помста, яку Янукович продовжує демонструвати суспільству, що він карає тих, хто у нього забрав владу", - переконаний він.

Зараз ви читаєте новину «Ющенка переконали, що домовившись з Януковичем, він об'єднає схід і захід - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі