вівторок, 05 травня 2009 15:43

Ющенко запросив Тимошенко й Литвина на День Перемоги

Ющенко запросив Тимошенко й Литвина на День Перемоги
Президент України Віктор Ющенко в День Перемоги виступить із зверненням до українського народу, - повідомила прес-секретар Глави держави Ірина Ванникова на брифінгу у вівторок в Києві.

За її словами, звернення прозвучить після хвилини мовчання на честь загиблих у роки Великої Вітчизняної Війни.

Крім того, зазначила прес-секретар, Ющенко має намір взяти участь у загальнонаціональних заходах, присвячених Дню Перемоги.

Вранці Президент покладе квіти до могили невідомого солдата в Києві, за словами Ванникової, він очолить урочисту ходу, яка пройде в столиці від Бессарабської площі до Майдану Незалежності.

"Взяти участь в урочистому ході запрошені прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, голова Верховної Ради Володимир Литвин, керівники місцевої влади, народні депутати, керівники громадських організацій ветеранів війни", - додала вона.

Ванникова також повідомила, що в рамках вшановування Дня Перемоги, Ющенко 8 травня побуває з робочою поїздкою в Хмельницькій області, де візьме участь у перепохованні останків військовополонених, загиблих у Великій Вітчизняній Війні, - повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко запросив Тимошенко й Литвина на День Перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі